SOORTEN

CONTACTLENZEN***

Misschien word je een beetje overdonderd door al dat lensjargon, maar je hebt het zo onder de knie. Je oogzorgspecialist kan vaststellen welke lens geschikt voor jou is.

DAGLENZEN

Bedoeld voor eenmalig gebruik. Perfect als aanvulling op een bril, voor dagelijks of incidenteel gebruik, tijdens sport, werk of vrije tijd. Erg handig. Verkrijgbaar voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en ouderdomsverziendheid.

DAGLENZEN WEERGEVEN
Overzicht daglenzen

MAANDLENZEN

Bedoeld om maandelijks te worden vervangen. Ideaal voor personen die de voorkeur geven aan een uiterlijk zonder bril en graag elke dag van de week lenzen dragen. Ze moeten na het dragen worden uitgedaan en gereinigd. Verkrijgbaar voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en ouderdomsverziendheid.

MAANDLENZEN WEERGEVEN
Overzicht maandlenzen

TORISCHE CONTACTLENZEN

Dag- of maandlenzen. Helpt personen met astigmatisme scherp te zien.

TORISCHE LENZEN WEERGEVEN
Overzicht contactlenzen voor astigmatisme

MULTIFOCALE CONTACTLENZEN

Dit kunnen dag- of maandlenzen zijn. Worden gebruikt door personen met ouderdomsverziendheid, oftewel mensen van boven de 40 die moeite gaan krijgen met de kleine lettertjes. Met deze lenzen kun je zowel van dichtbij, op tussenafstand en veraf weer comfortabel zien+. Denk hierbij aan het gebruik van een smartphone, tv kijken of autorijden*.

 

  • Resultaat individueel afhankelijk en kan beïnvloed worden door eventuele voorafbestaande aandoeningen
MULTIFOCALE LENZEN WEERGEVEN
Overzicht van varifocale contactlenzen

KLEURLENZEN

Dit kunnen zowel dag- als maandlenzen zijn. Ideaal voor het veranderen van jouw uiterlijk.. Je kunt de natuurlijke kleur van de ogen accentueren of deze veranderen.

KLEURLENZEN WEERGEVEN
Overzicht gekleurde contactlenzen

LENZENVLOEISTOFFEN

Ontwikkeld om contactlenzen te reinigen, te desinfecteren en te bewaren. Je hebt geen lenzenvloeistof nodig als je daglenzen draagt. Voor alle andere soorten contactlenzen is een lenzenvloeistof onmisbaar.

LENZENVLOEISTOFFEN WEERGEVEN
Placeholder