LEEF JE UIT MET PRECISION1™ EN ZIE WAT ER GEBEURT!

Zodra je de smaak te pakken krijgt (metaforisch en in je ogen) van onze PRECISION1™ contactlenzen, gaat er een wereld voor je open. Een wereld vol comfort en vrijheid. Zorg dat je tijd vrijmaakt in je agenda. Je gaat het druk krijgen met alle nieuwe uitdagingen.

ZIEN IS GELOVEN

Onze PRECISION1 contactlenzen zijn ontworpen voor mensen die alles uit het leven willen halen en het heerlijke leven met contactlenzen willen omarmen.

index.png

HAARSCHERP ZICHT55+

 

 

index2.png

LANGDURIG COMFORT55

 

 

index3.png

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK55

 

LEG ME DAT EENS UIT

 

We gebruiken SMARTSURFACE-technologie in onze PRECISION1 contactlenzen. Een flinterdunne, hoogwaardige vochtlaag aan het oppervlak van de lens die meer dan 80% water bevat56. Wat betekent dit? Het betekent langdurig comfort55 en haarscherp zicht55. Uitzonderlijke moderne wetenschap!

Trial with eye care professional

DIT ZAL JE LEVEN VERANDEREN

 

Laat het niet te lang duren voordat je de WOW-factor ontdekt met PRECISION1TM contactlenzen. Je zult dat gevoel meteen ontdekken zodra je ze door een oogspecialist laat aanpassen. Ervaar hoe gemakkelijk ze te hanteren zijn! Waar wacht je nog op?

ONTDEK WAT ANDEREN ZEGGEN

JE KRIJGT OOK NAZORG MET ONZE PRECISION1 LIFE CHALLENGE!

Wanneer je gestart bent met PRECISION1 contactlenzen, biedt de PRECISION1 Life Challenge de nodige nazorg en ondersteuning, go-to tutorials en antwoorden op al je mogelijke vragen tijdens je contactlens ontdekkingsreis. Ga voor contactlenzen en leef je uit met PRECISION1.

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET PRECISION1 AFTERCARE PROGRAMMA
Trial with eye care professional

© 2021 Alcon Inc. BNLX-PR1-2000071 01/2021