CONTACTLENZEN VOOR DICHTBIJ, TUSSENAFSTAND EN VERAF

 

Naarmate de jaren verstrijken kun je moeite krijgen om kleine lettertjes van dichtbij te lezen, zoals in tijdschriften, op prijskaartjes of van berichten op je smartphone. Dan komt het gehannes en gezoek naar een leesbril. Met multifocale dag- of maandlenzen kun je op alle afstanden comfortabel zien, zodat dat probleem tot het verleden behoort.*

 

  • Resultaat individueel afhankelijk en kan beïnvloed worden door eventuele voorafbestaande aandoeningen

 

EEN LEESBRIL IS NIET JE ENIGE OPTIE

Voor het eerst een leesbril opzetten is waarschijnlijk niet iets waar je reikhalzend naar uitkijkt. Voor veel personen kan het een opluchting zijn om te weten dat er ook andere mogelijkheden zijn. Eén van die mogelijkheden zijn multifocale contactlenzen.

Contactlenzen voor ouderdomsverziendheid in plaats van een leesbril

ZIEN, EEN DREIGENDE BLIK TOEWERPEN, GLUREN, LEZEN, KIJKEN

Het grote voordeel van het dragen van multifocale lenzen is dat ze je vrijheid bieden. Ze zorgen voor een scherp en helder zicht van dichtbij, op tussenstand en van veraf+. Dat betekent dat je nooit hoeft te wisselen tussen je bril en contactlenzen. Je hoeft nergens rekening mee te houden. Geen gezoek in je handtas en er bungelt niets aan een koord om je nek. Multifocale contactlenzen passen uitstekend in een vrije en actieve levensstijl. En je natuurlijke uiterlijk blijft hetzelfde.

Contactlenzen voor ouderdomsverziendheid: nooit meer op zoek naar je leesbril

MULTIFOCALE CONTACTLENZEN, GEWOON UITPROBEREN

Voordat je die leesbril op je neus zet zou je toch echt eens bij de oogzorgspecialist moeten langsgaan. Die kan bepalen of multifocale contactlenzen geschikt voor je zijn. Oogzorgspecialist David geeft uitgebreid uitleg.

'Een tijd lang bleef ik het negeren omdat ik niet wilde erkennen dat ik ouder werd'

Rebecca

lens-wearer-rebecca-interview-header