0900c35380410bfd_1908008-3D-DT1-30ct-USA-f_left.png

MAAK NU DE SWITCH EN:

 • Zeg "vaarwel" tegen wazig zicht47
 • Zeg “hallo” tegen gezond uitziende ogen48
 • Krijg helder zicht in enkele seconden49+
START JE GRATIS PROEFPERIODE*

*Er kan een oogonderzoek vereist zijn, dat in rekening kan worden gebracht. De korting is uitsluitend bij eerste aankoop.

Trial with eye care professional

START JE DAG MET DAILIES TOTAL1®

Geef jezelf 100% tijdens het sporten zonder jezelf zorgen te maken over je contactlenzen.

Lees een boek met volle aandacht zonder wazig zicht47+.

Ontdek ultiem comfort en helder zicht binnen enkele seconden49+.

Trial with eye care professional

 

WAAROM KIEZEN VOOR DAILIES TOTAL1® DAGLENZEN?

ULTIEM COMFORT

Deze lenzen zijn speciaal ontworpen voor lensdragers die wazig of vervormd zicht helpen corrigeren en ultiem draagcomfort bieden.

 

EEN BUITENSTE VOCHTIGE LAAG

DAILIES TOTAL1® bevat de unieke innovatie van contactlenzen met watergradiënt. Deze creëert een kussen van vocht op het buitenoppervlak van het oog50. Bovendien helpt de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voor witte en gezond uitziende ogen48. En met bijna 100% water aan de oppervlakte51 blijven de lenzen comfortabel zitten.

 

Trial with eye care professional

HEB JE NOG WAT VRAGEN?

  Je ogen hebben behoefte aan een lens die aan het einde van de dag nog net zo prettig aanvoelt als aan het begin. Het materiaal met de unieke watergradiënttechnologie vormt een subtiel vochtkussentje, dat aantoonbaar lang intact blijft39. Zelfs na 16 uur dragen hebben DAILIES TOTAL1®-lenzen nog steeds een glad, zijdezacht oppervlak39. Bijna 9 op de 10 dragers vinden dat DAILIES TOTAL1®-lenzen zo comfortabel zijn dat het voelt alsof je ze niet in hebt35. Daarom zijn ze zo aantrekkelijk voor lensdragers die hoge kwaliteit verwachten, ongeacht of zij wel of niet volledig tevreden zijn met hun huidige contactlenzen.

   

  De draagduur van daglenzen begint bij het in doen 's ochtends en eindigt bij het uitdoen vroeg of laat in de avond. Wij adviseren je om de aanwijzingen van je oogzorgspecialist nauwgezet op te volgen.

   

  Voor daglenzen is geen contactlensonderhoud nodig. 's Ochtends breng je ze gewoon aan en 's avonds gooi je ze weg. Voor indicaties, contra-indicaties en waarschuwingen verwijzen wij u naar de gebruiksaanwijzing van het relevante product

  Zorg dat je je handen grondig wast en afdroogt. Plaats de contactlens op je wijsvinger. Trek met de middel- of ringvinger van dezelfde hand het onderste ooglid naar beneden, terwijl je met je andere hand het bovenste ooglid wijd openhoudt. Kijk recht naar de contactlens of in een spiegel en plaats de lens vervolgens direct op het midden van je oog. Nadat je de contactlens hebt ingebracht, laat je langzaam het onderste en daarna het bovenste ooglid los. Knipper met je oog, waarna de contactlens op zijn plaats moet zitten. Voor indicaties, contra-indicaties en waarschuwingen verwijzen wij u naar de gebruiksaanwijzing van het relevante product